söndag 4 september 2011

Sedan sist.

Om det mot förmodan finns några läsare kvar här, efter den senaste tidens monumentala inaktivitet, tänkte jag i korthet berätta vad som hänt sedan sist.
Jag har alltså börjat mitt nya jobb, och det är också det som är anledningen till att jag konsoliderat min energi på annat håll. Efter att ha luktat på blommorna i mer än tre månader fann jag mig från den ena dagen till den andra plötsligt tillbringa merparten av dygnet på en arbetsplats som ser ut så här:
 Men jag har också varit ledig mellan varven, jag har varit på ett fantastiskt party i silverbrallor:
 Och på ett annat i en leopardish klänning:
 Där Kee Marcello dök upp som surprisemoment och present i ett:
Och där vi åkte Hummer-limo till efterfesten:
En efterfest som avslutades (?) med lite eldshow:
 Men det var trots allt inte slut på partajandet, två dagar senare fortsatte det så här:
Ingen update utan katterna. Relationen mellan Bob och Maggan har stabiliserats. Maggan ser fortfarande Bob som en irriterande och snorig lillebror, men de krambrottas med ett betydligt större inslag av syskonkärlek numera. 
Jag har givetvis ägnat alldeles för mycket tid åt Wordfeud. Jag är knappt medioker, men det här är min största triumf hittills, ett öppningsdrag värt hundra poäng.
Och så längtar jag förstås efter nästa Håkankonsert, nämligen den sextonde på Liseberg, tills dess tittar jag på den här bilden och minns hur det var på Slottsskogsvallen i juni.


Och apropå Håkan, har någon sett till Hurricane? Ja, jag såg honom på Blomstermåla i fredags och passade på att ta den här bilden:
I dag gjorde sommaren ett bejublat extranummer och jag passade på att använda den där badkorgen som stått packad och oanvänd sedan flera veckor:
Och så sprang jag mitt första mil-lopp i onsdags, men glömde helt av att ta någon bild.

2 kommentarer:

Soffan sa...

Ok, jag hade ingen aning om att jag var riktigt så här barnslig men känner mig tvungen att påpeka att du har likadana sandaler som jag. Grymma!
Grattis till milen förresten, sånt imponerar på mig.

snigelpickan sa...

Jag är kvar ! Eller, kom precis hit ^^