måndag 14 februari 2011

Nya tider. Gamla efternamn. Explicit kärlek.

Vilken tur att inte alla kärlekspar gifter sig och antar mannens efternamn. För då hade väl snart samtliga kvinnliga svenska kändisar hetat Strömstedt.


Från Expressen.

Och apropå Strömstedts kända tidigare ex, hos Alex Schulman hittar jag vad Agneta Sjödin och hennes snubbe "Big Brother-Peter" lagt upp för subtila och diskreta kärleksbetygelser på Facebook så här på Alla hjärtans dag.

Peter skriver till Agneta:
Tack för att du vågat utforska världen och mött livet min älskling. Tack för att du fortsatt framåt med öppet hjärta, öppna sinnen och öppna ögon. Om jag hade vetat att det var hit jag var på väg, hade jag skyndat för att lära mig allt det jag uppenbarligen behövt lära mig för att möta dig. Jag älskar att det är så! Jag känner tacksamhet och nyfikenhet inför allt som är å kommer att bli vi. Come what may, jag älskar dig ♥

Agneta kommenterar:
Älskade! Dina ord hittar som alltid vägen rakt in i mitt hjärta. Du berör allt som är jag och jag tar tacksamt emot allt som är du. allt underbart, vackert och speciellt som är du. Du är min läromästare i att vara här och nu :) Jag är din! Jag älskar dig! ♥

Agneta skriver på Peters wall:
Min älskade! Vilken tacksamhet jag känner över att få vara din kvinna. Allt det vackra du så villkorslöst ger, berör mig på alla plan. Du fångar upp mig i alla sinnesstämningar och leder mig varsamt till – det som är vi här och nu – varenda gång. Jag har funnit en stor kärlek och en läromästare i dig. I dig och i det som är vi, har funnit det jag så länge sökt! Älskar dig! Din.

Peter kommenterar:
tillsammans älskling så tar vi oss dit vi ska, tillsammans som ett vi och var å en för sig på vår personliga resa i vår egna utveckling. i nuet och i livet. Du är kvinna att älska, en vän att förlita sig på och en människa att beundra och inspireras av. En dag i taget, ett liv i sänder! längtar till sen love! Kyss å TACK!

Min kommentar:
Innan Big Brother-Peter började dejta Agneta Sjödin var han mest känd för att kissat i en resväska.

5 kommentarer:

Anonym sa...

herregud

Larry sa...

Att oförblommerat exponera sin inre Maria Scherer på sin wall är onekligen ganska konstigt. Vad hände med att använda mejl, fb-messages, sms eller ett handskrivet kort på huvudkudden? Vart är vi på väg? Kommer folk börja dumpa varandra också via någon app? Eller har det redan startat?

Ulrika Good sa...

Larry: "sin inre Maria Scherer". Mycket bra! Och relationsappar, kan bli en megasuccé ;).

Anonym sa...

hehe roligast är ju dock hur tidningen valt att vinkla texten; "Strömstedt tackat ja till Östergren.." och inte tvärtom vilket brukar vara praxis... säger ju en hel del om medias uppfattning om paret.

Anna sa...

Jag tänker att Alex S kanske bara hittar på. Jag tänker att jag föredrar folk som är öppet tramsromantiska framför folk som är cyniska eller tillrättalagda. Men sen tappar jag ändå hakan när jag läser artikeln i Expressen och inser att hon har känt den här killen i några månader, och ändå pratar om livslång kärlek. Alltså att man tänker så när man är 16, det är självklart. Men när man är vuxen? Eller snarare: att man tänker så i sitt huvud är väl en sak. Men att man utbrister det i Expressen?

Eller så är det bara jag som är cynisk.