fredag 12 augusti 2011

Jag har klippt mig.

Före:

Efter:

Ganska kort blev det, minsann.

Som du kanske vet är mina ord här inte till salu, så därför är jag helt oköpt när jag rekommenderar min frisör Matilda och hennes Studio 34 på Aschebergsgatan här i Göteborg. Först och främst naturligtvis för att hon är en utmärkt yrkeskvinna, men även för att hon är insiktsfull nog, och lever i sin samtid tillräckligt mycket, för att inse att det blir betydligt trevligare för alla inblandade på en liten salong om man kan boka tid via nätet. Istället för att hårfixarproceduren ideligen ska bli avbruten av telefonsamtal sköts tidsbokningen enkelt via hemsidan.

(Dessutom har Matilda en välskriven och vass blogg, där hon berättar om sitt numera inte helt okomplicerade liv. )

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jättesnyggt! Underbart med duktigt yrkesfolk. Bokning via nätet är verkligen helt suveränt bra, det blir så mycket trivsammare för kunden.

Hovdamen sa...

Godmorgon! Trevlig blogg o snygg i håret är du:)

Hedda sa...

Känner du lite dåligt samvete till att du länkade till en ändå så pass känslomässigt instabil blogg månne?

Eller varför är du så tyst? Saknar dig lite!