måndag 8 augusti 2011

Social snabbgenomgång.

Det är något av stora jobb-börjardagen idag, och det ligger en del separationsångest i luften. Jag börjar inte mitt nya jobb förrän nästa måndag men börjar ändå känna ett visst sommaren-är-slut-vemod. Det blåsiga och regniga vädret jobbar inte direkt för att lindra den känslan.
Hursomhelst, vad sägs att värma upp inför höstterminen med en recap av sommarens tweets i ett urval? Vi kör igång med en tweet som syftar på Amerikas kreditvärdighet, och så går vi bakåt i tiden, ok?


7 kommentarer:

deeped sa...

Du är så skön när du sparar dina egna bästa tweets :)

Ulrika Good sa...

Det kanske är ett jättedrygt grepp att ta till när jag inte har något annat vettigt att skriva om, men det är inte jag som sparar dem, det är Twitter, Går igenom mina retweets, bara.

Mats Lindborg sa...

Neej, det är inte drygt någonstans. Jag log hela vägen, du gjorde mig glad, vilket är det enda viktiga här i världen, att jag är glad.

Sade någon dryg?

Ulrika Good sa...

Mats: Tack, det var skönt att höra. Nja, jag är förstås överkänslig, men jag tolkade "skön" som "dryg" ;).

Mats Lindborg sa...

Ja så KAN man tolka det, men jag tror inte det var tanken från Niclas (eller hur Deeped?). Visst är det lite ego att lyfta fram sin förträfflighet och roliga saker man gör, men görs det med charm, som du gör, så är det såklart okej. Alla gör det dagligen i sina twitter-, fb- och blogginlägg, vinklar till det och får sig själv att framstå som en skön typ.

Anonym sa...

Du gjorde mig glad också. Tackar.

Anonym sa...

Drygt eller ej,,,du gladde mig en stund i alla fall och det betyder något.