söndag 7 april 2013

Jag tippar Guldägg: Event, Film och Hantverk

Då kör jag vidare i gissningsleken om vilka som vinner Guldägg. Jag börjar med: Event Svårt. Jag ser ingen självklar vinnare här, men tror att det är Försvarsmakten Vem bryr sig som får störst anledning att beställa in segerchampagnen.   Film Jag står fast vid att jag håller på Triss Julfesten med sin lyckade dramaturgiska baklängesberättelse. Som god silveräggsvinnare ser jag den hjärteknipande Svensk Adressändring Paris och hedersägg för ofantligt söta barn till Libero The Meeting. Jag saknar Lottos Bilbanemannen, dock. Den var jag bombsäker skulle vara en juryfavorit.   Hantverk Inte lätt att tippa här, älskar ju Judit och Judit sedan gammalt och Shout out Loud är ett mästerverk, inget snack om det. Men tror att Grolsch Photo Machines kniper ägget här, för sin otroligt höga ambitionsnivå på just hantverket.   Nästa gång snackar jag Integrerat, Mobilt och PR.

Inga kommentarer: