torsdag 25 april 2013

Så går det i Guldägget.

Om en stund sätter jag mig på tåget och åker upp till Guldäggsgalan. Det ska bli väldigt roligt att matcha mitt tidigare tippande mot de faktiska resultaten. Den kaxiga rubriken till trots, jag är väldigt medveten om att jag kan ha åt helskotta fel. Här kommer mina guldgissningar i en snabbrepris: Alternativa media: Childhood, The Good Divider. Byrå: Ulrika Martin. Digitalt: Volvo Lastvagnar, Lauch on eBay. Byrå: Forsman & Bodenfors. Direkt: Shout out Louds, The Ice Record Project. Byrå: TBWA Event: Försvarsmakten, Vem bryr sig? Byrå: DDB Hantverk: Grolsch, Photo Machine. Byrå: Naked Film: Triss, Miljonär direkt på skrapet. Byrå: King Integrerat: Försvarsmakten, Vem bryr sig? Byrå DDB Mobilt: Systembolaget, Promillekoll. Byrå: Forsman & Bodenfors. PR: Volvo Lastvagnar, The Ballerina Stunt. Byrå: Forsman & Bodenfors. Radio: McDonald's, McDriiive. Byrå: DDB Tidningsannonsering: Triss, Miljonär direkt på skrapet. Byrå: King. Utomhus: Triss, Miljonär direkt på skrapet. Byrå: King. (Design har jag inte gjort någon tippning av.)   Fyra mycket starka och guldhotande silver: Svensk Adressändring, Paris (film) av TBWA. Civil Rights Defenders, (Alternativa Media eller Digitalt) Civil Rights Captcha, av Prime. Friends, Mobbningssimulatorn (Digitalt), av Lowe Brindfors . Returpack, Bröllopet (Tidningsannonsering) av Granath Havas (som jag glömde nämna förra gången.)   Ursprungsinläggen med det mer utförliga tippandet kan du läsa här, här, här och här. Kom gärna och tjingsa om vi ses i vimlet ikväll.  

Inga kommentarer: