torsdag 22 april 2010

Det Mauro och Plura kokat ihop är inget annat än magi.

Det verkar onekligen dumt att tipsa om en teveserie som just sänt sitt sista avsnitt. Och som enligt uppgift inte ska komma tillbaka. Men efter att ha läst mer än en gång att folk inte tittar på Mauro och Pluras kök med motiveringen: "Nej, det finns redan alldeles för många matlagningsprogram" känner jag mitt ansvar att berätta för dig som resonerar så att du gjort ett gigantiskt misstag. Man behöver nämligen inte vara det allra minsta intresserad av matlagning för att kunna njuta av detta program, det räcker med att gilla intressanta människor. Ljuvliga konversationer. Magisk musik. Och bra teve.
Lägg därefter till att Mauro Scocco är en av de roligaste personer som någonsin uppenbarat sig i rutan och att han spelar fantastiska intro-riff, så har du det perfekta programmet. Jag skulle ge vitala kroppsdelar för att få vara med på en middag hemma i herr Jonssons väl inrökta kök.
Efter att just ha bevittnat finalavsnittet sitter jag här, lätt tårögt. Tom och uppfylld på samma gång och vill bara ha mer.
Så gör nu det enda rätta, om du inte redan gjort det. Se vart enda avsnitt på TV8 Play.

, , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Bra talat!
Sörjer att jag hittade programmet alldeles försent. Nu. Alldeles generationsrätt, alldeles all min ungdom finns i dessa slitna men ack så vackra män. Saknar redan. /Magda

Anjo sa...

håller med. Jag är iofs redan Plurafrälst, men Mauro har verkligen varit en stjärna.

Stort plus också till alla gäster som bjudit på sig själva.

Sen ser maten fantastisk ut.

Skulle du få en inbjudan, så tänk på mig. Jag skulle offra mycket för en sån middag.

Kristina af Knusselbo sa...

Jag ska försöka kolla på ett avsnitt då. Blev så avskräckt av de trailers jag sett när Plura står o röker när han lagar mat så jag har inte velat titta. Rökning inomhus går bara så bort!

Anonym sa...

Hae sett alla avsnitt. Läga att bjuda Plura och Mauro hit till Särö!