onsdag 14 april 2010

Hur det känns i Göteborg just nu.

Som ett jävla tivoli.

Där någon pajas har bestämt att det ska se ut så här.

13 kommentarer:

Aludd sa...

Känns bara pinsamt!

Medelklassman sa...

Kom igen. Lilla London heter det ju. Såna där åkattraktioner finns ju i centrala lägen både i London och Manchester (och säkert fler ställen). Känn de internationella vindarna!

Unknown sa...

...man undrar ju vem som skall masa sig ner till Lilla Bommen för att åka i detta hjul? Det ser för bedrövligt ut och dessutom har man ställt upp eländet på den fina gräsplanen som brukar vara full med folk på sommaren *morr*

Pontus sa...

Jag undrar när Kalas-Leif & Co ska sluta se Göteborg som ett enda stort nöjesfält och faktiskt utveckla staden på ställen där det behövs.

Anonym sa...

Pontus, det är väl tur att Gbg & co finns så att någon faktiskt orkar bry sig om Göteborg.

Skrymta sa...

Verkligen Londonkomplex. Vad fick det att dröja så länge?

Anna KH sa...

Åh herregud vad pinsamt. Det finns ett hjul här i Perth och det är bara så fel. Om man inte är en världsmetropol så är det banne mig inte acceptabelt med ett hjul. Och last time I checked hör varken Perth eller Götet till den kategorin.

hans sa...

utmaningen nu är att binda samman denna ö av åkattraktion med de övriga vid korsvägen. jag föreslår dels en sjujävla bergochdalbana med spårvagnstema samt en utökad flummrajd på mölndalsån/fattighusån/hamnkanalen.

Linda sa...

Hej. Kan du ta dig tid och rösta på tre body/pyjamas jag designat. Det tar inte lång tid alls, bara några sekunder. Skulle vara så snällt om du kunde göra det :) Ska bli mamma i slutet på maj och detta gör att jag har möjlighet att vinna tre månaders blöjförbrukning.

http://www.libero.se/Default.aspx?id=1995&contributionId=238506

http://www.libero.se/Default.aspx?id=1995&contributionId=243023

http://www.libero.se/Default.aspx?id=1995&contributionId=242255

Tusen tack om du tog dig tid :)

Lucas sa...

Skall det dessutom inte kosta en sval hundring för att ta ett varv i hjulet? Känns lockande...

Pontus sa...

Hej Anonym, eller heter du kanske Leif? ;)
Om att bry sig om Göteborg handlar om att slänga upp parisehjul, så vet jag inte riktigt om jag vill att dom ska bry sig. Då tycker jag hellre att dom kan lämna plats åt personer med lite nytänk och utvecklande idéer.

Nemo sa...

Hela projektet med Sittringen är så kissnödigt.

Jag skäms. Jättemycket.

Det är inget käckt alls med det här..

Anonym sa...

nej jag heter inte Leif utan anna. tycker bara att det är ju precis det Leif & co, göra och har gjort. ständigt ny tänkande idéer. Tror du pa riktigt att festivaler som HBT och WoW, alla konserter och ex, EM i fridrott skulle hänt utan deras arbete.