söndag 14 februari 2010

Så här till Alla hjärtans dag

har jag fått en helt fantastiskt fin parfym-klet-ros-ring från Marc Jacobs innehållande den nya, rosblommiga doften Lola. Och en del av er känner till att jag, på grund av det här, inte tänker skriva om det, men jag delar gärna med mig en bild på den vackra förpackningen och passar på att önska dig en underbar Alla hjärtans dag.


Marc Jacobs har gjort min favoritparfym genom tiderna, nämligen Blush, som jag skrivit om här. Daisy är inte dum den heller.


, ,

4 kommentarer:

Lola sa...

Äntligen en parfym med ett vackert och bra namn! Glad Valentino!

Louise sa...

Jösses vad fin. Kan du inte ta med dig den till jobbet någon dag så man får pilla och lukta? (Vad perverst det lät men jag hittade inga andra ord så här precis innan läggdags.)

Masarinmamman sa...

Jag har sagt det förr - och jag tycker fortfarande att din inställning är den enda rätta. För övrigt är ringen fantastisk.

Trollet sa...

Wow! Helt underbar! När jag får min första lön efter studierna ska jag minsann köpa mig något totalt onödigt men vackert och bara njuta av dess närvaro. Tills dess smyger jag tillbaka hit och tittar på den fina ringen...