måndag 7 juli 2008

Om Springsteen haft mig i åtanke istället

Den där snuvan som jag dragits med ett par veckor är nu att betraktas som borta och kan inte längre skyllas på för att slippa träna.
Därför har jag just lufsat mig runt Särön och kunnat konstatera att det var tur att Springsteen inte skrev den där låten till mig.
Raderna: Baby, you were born to sitta i soffan och äta ostbågar ligger liksom inte riktigt lika bra i munnen som dom här:

Om du vill läsa några väl funna rader, skrivna av en salig man som inte ofta tar på sig hyllningskostymen, så kolla in vad Mikebike har att säga om Brucans Ullevispelning.
Jag är inget stort Springsteenfan, men sommaren –85, när jag var där och hjälpte till att hoppa sönder Ullevi, var det ingen tvekan om vem som var Boss (för att ta till en trött liknelse, jag skyller på springturen).

Apropå springturen igen; om jag ser lika tjock ut efter som innan så måste det bero på alla flugor jag svalde.

, , , , ,

3 kommentarer:

mikebike sa...

Haha... det är sant. inte ofta men ibland så. tack så hemskans för länkningen hörru.

Anonym sa...

Har aldrig lyssnat på låten utan att få tårar i ögonen.
Magisk...

"Inte ens soluppgången får se sin egen skönhet så varför skulle du?"
(mitt sätt att förklara för min fru att hon aldrig kommer att se det jag ser, när hon muttrar om att hon är tjock och ful).
Det är fritt att ta åt sig... ;-)

Anonym sa...

Så du var också där? Konstigt, det märkte jag inte ;)
Jag hade aldrig gillat Bosse Sprängsten innan den konserten. När jag gick därifrån var jag förälskad och nyfrälst, dagen efter gick jag raka spåret till skivaffärn och köpte första bästa vinylplatta. Och fattade ingenting.