torsdag 24 juli 2008

Varför Bengt Ohlsson hellre vill ha en burk-och-snöre-telefon än en iPhone

Jag hittar tyvärr inte Bengt Ohlssons senaste krönika på nätet, men väl i dagens pappers-DN.
UPDATE. Jag hittade den.
Den handlar om iPhone och Telia och jag vill gärna bjuda dej på ett litet välsmakande prov:
"Låt mig uttrycka det så här. Någonstans, i den tjohejiga hierarkin på Apples svenska kontor, borde det finnas någon som inte får någon julbonus i år. Någon som var lite väl ivrig på att ro dealen i hamn. Någon som checkade in hjärnan i garderoben när det skulle bjudas upp till mutlunch.
TELIA?
Tack för kaffet.
Det är ungefär som att introducera en serie smaskiga Bang & Olufsen-högtalar och välja Seven-eleven som återförsäljare."

Sedan avslutar han krönikan så här:
"Jag är en Mac-människa. Men det finns tack och lov gränser även för sådana som jag. Och den går precis här. Jag vill välja vilken operatör jag vill, och jag ringer heller med ett par burkar som har ett snöre mellan sig än att jag blir kund hos TELIA."

Här finns en annan fantastisk Benke-krönika, om vänstermänniskors ha-begär.

, , , ,

3 kommentarer:

Nemo sa...

Grym krönika om vänstermänniskorna.

Jag funderade ett tag på varför han inte skrev "Göran Skytte" i klartext... men han är väl inte ensam. Dom lever väl i bulk i bl a TV 4:s ledning

Anonym sa...

Attans. Vilken överskattad krönika. Det har ju redan bloggats sönder. Killen har uppenbarligen inte testat iphonen tillräckligt för att förstå livets sanna prioriteringar.

Sonia Jansson sa...

Jag har jättesvårt att bestämma mig när det gäller politik. Jag tror på en del saker som är mer vänster, och en del på saker som är mer höger. kommer från ett kapitalistiskt land, ett släkt av företagare...känner mig splittrad. politik gör mig ledsen...som när jag igår hörde en av mina bästa vänner säga att hon röstade för SD...hon stod för det. Hon hade resonerat mycket kring det. Jag blev mer överaskad än när en av mina nära och kära berättade om sin homosexualitet.Verkligen. Jag måste väl bestämma mig, man tycker att det borde vara självklart när man är 33, att man har valt sidan...jag är livrädd för att göra valet.de flesta har väl ärvt sina ideologier. Jag är arvlös, inget politisk snak i vår familj, även idag.