torsdag 16 april 2009

Fucking John Malkovich!

Ursäkta språket, men John Malkovich är så otroligt rolig när han är arg i Burn after reading.
Och arg är han i varenda scen han är med i.
Dessutom missbrukar han f-ordet som om det vore crack.
Det här klippet har jag skrattat åt hela dagen:

Det blir roligare för varje gång man ser det.
Min favorit kommer efter 47 sekunder. Exakt så vill jag svara nästa gång någon frågar efter mitt kontonummer.
, ,

6 kommentarer:

Ann-Charlotte Gerdne sa...

TACK Ulrika!!

Jag behövde den, helt hysteriskt rolig :-)

mikebike sa...

Hahahaha... ja det stämmer. Det blir fan roligare och roligare. Underbart. och jag fnissar extra mycket åt ditt inläggför jag håller precis på att jobba fram ett lur, där jag ska lura i min flickvän att det var johnny cash som uppfan ordet "fuck". :)

Ulrika Good sa...

Mattias: Varsågod. Det var så lite så. ;-) Visst behövde man den idag?

Mikebike: Om jag var din flickvän skulle jag dra öronen åt mig extremt mycket varje gång orden: "Jo, det är VISST sant" yttrades från din mun.
:-)

mikebike sa...

haha vad fan menar du med det? skulle jag inte vara en tillförlitlig källa till kunskap menar du ;)

jag har inte dragit det än, luret. men jag har filat på det och planerar att göra det ikväll (det är ju fredag). sedan ska jag förtjust peka och skratta och blogga det. jag kan känna lyckan. men fan vilket antiklimax det här har potential att bli känner jag.

Ulrika Good sa...

Mikebike: Har funderat mycket på hur du lägger upp den stategin.
Du kanske har googlat väldigt mycket på det ordet genom tiderna :-).

annka sa...

Det är plågsamt underbart att se Brad Pitt i den filmen, jag har en toleransnivå för pinsamma/dumma situationer på -13 och måste pausa ca 20 gånger i ett scrubsavsnitt på grund av mindre nervsammanbrott.
Dock såg jag hela filmen igenom, och jag älskar den.
yey ^^