fredag 28 september 2007

Coolaste partyplejset

Igår hade vi GOSSar ett försenat kräftparty på Böttö, den lilla, lilla fyrön som ligger i Göteborgs södra skärgård. Den rymmer egentligen bara en gammal fyr, ett labyrintliknande charmigt hus och ett skjul där vinylsinglarna spisas varma.
Eftersom det ligger mitt i farleden ser man alltid en eller ett par Stenafärjor glida förbi utanför fönstret.
Jag var ärligt talat lite smått bekvämgrinig innan jag kom ut, fokuserade mest på att jag skulle frysa, att jag inte fick ha snygga kläder på mej och så. (Det hela hade ju blivit skjutet på, egentligen skulle vi ju haft vår kräftskiva en ljummen kväll i augusti, som normala människor.) Men smisk skulle jag ha, för attans vad häftigt det var när vi väl var på plats. Och så kul det blev!
Blir du också sugen på att ha party på Böttö? Ett mail till jan@goss.se kan vara vägen dit.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jaja... vad är väl en bal på Böttö... när man kan ligga och huttra i feber. Röv.