onsdag 26 september 2007

Men är det inte självaste...

...Peter Swartling som modellar så avslappnat för den überkreddiga tjockisbutiken Nisses Herrmode på Kungsgatan i Göteborg?


Andra bloggar om: , , ,

5 kommentarer:

Nemo sa...

I Fråga Olle" är Olle Waller uppklädd(?) i käder från Nisses Herrmode... reklam eller? Mja...

Tänker ständigt på Galenskaparnas "Folk som vill va balla, och det vill ju alla, tuggar Nisses tuggummi" då jag ser Nisses i Frölunda eller på Kungsgatan - ungefär lika obra.

Ulrika Good sa...

Ja, vi pratade PRECIS om detta. Det var någon som sett "Fråga Olle" och noterat just Olles styling. Vi började spekulera om Nisses Herrmode höll på att genomgå sig någonslags ironiskt twistad förcreddning.
Men så gick jag in på deras hemsida och kollade. Och blev genast botad från dessa tankar.
Vad kan dom ha för hållhake på Swartling? Eller har han totalt hjärnsläpp?

Nemo sa...

Swartling kan ha Ravelliserats. Ravelli hade under sin storhetstid (för 10 år sedan)en mystisk förmåga att dyka upp i de mest oväntade sammanhang; "Jag, trodde aldrig att nåt kunde va så billigt..." och så stod han och jonglerade med en utegrill från Göfab...osv.

Ulrika Good sa...

Eller så har an glennhysénats Vi gjorde en radiospot med Hysén för några år sedan (innan jag började här). Den handlade just om hur dumt det var med kändisar som snackade om saker de inte hade en aning om. För Reklambyråskolan.
Hmm... Jag kanske skulle lägga ut den här på bloggen. Om jag bara visste hur man gjorde.

Anonym sa...

Hrrm, jag får väl erkänna att det hänger ett par manchesterbyxor, en skjorta och en asful slips i graderoben, allt från "Tjockisbutiken" Nisses på Kungsgatan.