torsdag 6 september 2007

EXKLUSIVT: Gunnar talar ut om nakenfikan.


Gunnar, AD på GOSS, det sägs att du var initiativtagaren till nakenfikan ni hade på GOSS häromdagen?
–Nä men att... Jo det kan väl stämma.
Men vad var det som hände egentligen? Du hade väl hoppats på att tjejerna skulle haka på, eller hur?
–Alltså, jag har ju försökt få igång den här traditionen i flera år nu. Men det har gått trögt.
Men varför är du inte med på bilden själv?
–Det har ju gått trögt, som sagt, så jag satt där ensam och naken i säkert tio minuter utan att någon dök upp. Så då gick jag och klädde på mej igen. När jag kom tillbaka satt Micke, Jan och Fredrik där au naturelle. Då blev jag förstås väldigt glad för att äntligen fått lite gehör för mitt initiativ. Men det var ju synd att vi inte kunde vara nakna tillsammans...
Kommer det bli fler nakenfikor framöver, tror du?
–Det hoppas jag. Jag tycker det är en fin tanke. Ärlig och rättfram på något vis.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej jag heter Rosi Hellquist och jobbar på produktionsbolaget Titan. Vi ska göra en dokumentär om nakenhet och folk som gör vardagliga saker, som att fika nakna. Hittade din blogg och nu undrar jag om du har lust att maila mig och svara på några frågor. Om du känner för att ställa upp kan du väl maila mig på rosi.hellquist@titan.se

Ulrika Good sa...

Hej Rosi! Jag är ledsen att behöva göra dig besviken, men det här var bara på skoj. Vi brukar inte fika nakna på riktigt :-).

Anonym sa...

men jag vet en som fikar naken på riktigt..han heter gabriell..