söndag 28 oktober 2007

Titta de rör sig

Runt -85 var Prefab Sprout det absolut bästa jag visste. Framförallt deras album "Steve McQueen".
När jag idag tittade in på Mymlans blogg så hittade jag, lätt chockad, den underbara låten "When Love Breaks Down" från just det albumet. Och insåg att jag förmodligen aldrig sett mina forna idoler röra på sig. Detta var före MTV och defintivt före YouTube. Då fick man hålla tillgodo med LP-omslagen.

Men de var ju åtminstone stora.


Andra bloggar om: , ,, , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

We love youtube. :)

deeped sa...

Själv inhandlade jag deras Best of på iTunes inför sommarens bilfärder.

Anonym sa...

säga vad man vill om 80-talet men man var jävligt bra på hockifrillor, mustascher och kassa syntljud. Sminket på doatjejen är lite åt det porriga hållet tycker jag. tajta brallor och skinnpaj. nu fick jag en tung nostalgokick. kom precis att tänka på min mörkblåa skinnslips, faan, måste leta fram den på vinden.