tisdag 6 oktober 2009

Jag tömmer min Photo Booth.

Photo Booth är ett ganska underbart program som finns i min iBook. Med det kan du ta bilder med datorns inbyggda kamera och göra roliga eller artistiska effekter med bilderna. Sedan jag fick den här datorn för ett par år sedan har Frida och Jonathan med jämna mellanrum utnyttjat denna möjlighet.
Visst är dom söta, mina barn?

Frida...

och Jonathan.

Min vackra dotter.

Min helige son.

Ett antal special effects i urval:
Det finns en och annan pinsamt posig bild på mig också. "Du försöker bara se snygg ut på dina bilder, ju" säger Johan. Och han har rätt, jag har inte försökt göra mig ful eller skojig en enda gång. Fåfäng och ovillig att bjuda på mina mindre fördelaktiga sidor. Sådan är jag. Enligt Photo Booth. Och jag tror den har rätt.

2 kommentarer:

Pjoltas sa...

Haha..vissa av dom där bilderna skulle man ju kunna använda som preventivmedel!
=)
http://pjoltas.blogg.se

Unknown sa...

haha de första bilderna är nästan jobbiga att se på men resten är fina=)