onsdag 28 oktober 2009

VÄLDIGT GUILLGT

Nu blir det gissningstävling. Vad är det Expressens chefredaktör, den utmärkte twittraren Thomas Mattsson, vill säga när han twittrar fram det här?

Han kanske tycker att Guillous speciella ansiktssvullnad är så gullig att den fått ett eget adjektiv? Samma svullnad som gjort att Guillous ögon numera är så inbäddade i kinderna att Resumés bildredaktörer måste haft problem med att avgöra om han blundade eller tittade på den här bilden.
Och som i kombination med hans pösmunkiga arrogans fick Fredrik Strömberg att uppfinna en ny smiley, Guillousmileyn, -( sur och utan ögon som ska användas "i lägen då du vill avsluta en diskussion genom att bara hänvisa till din egen jävla förträfflighet och unika kunskapssammansättning".
Just den självförhärligande pösmunkigheten biter honom i arschlet nu när han ska försöka förklara sig ur KGB-spioneriet genom att göra allt för att förminska sig själv till en naiv yngling som lärt sig det han kunde om KGB:s verksamhet via "ett par Bond-rullar".
Och när Guillou gör allt för att framhäva att han agerat okunnigt, omedvetet och korkat, det är då det osar katt på riktigt, inte sant? -(

, , , ,

4 kommentarer:

Nemo sa...

Guilag?

mikebike sa...

Ahhh Ulrika. Jag gillar när du är bitsk. Mycket. Kan du inte ägna ett par av dina copywritertimmar till ett ordentligt shreddinlägg om Guillou? Han kommer undan så jävla lätt här känner jag.

Anonym sa...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

M.J

Ulrika Good sa...

Nemo: Du är nåt på spåret där, helt klart. Det kanske är där han hamnar nu ;).

Mikebike: Tack, men njä, jag är en snäll och timid individ numera. ("Timid individ", låter lite som nåt tokroligt indieband från Skåne.)

MJ: Thanks for laughing.