torsdag 29 oktober 2009

Stora Comhemdagen.

Den här dagen (som redan hunnit bli gårdagen) verkar på olika sätt ha tillägnats bredbands- och telefonileverantören Comhem. Mymlan skriver om sina erfarenheter med företagets kundservice, och läsaren bjuds på en svindlande When the nightmare comes true-upplevelse.
Prankmonkey berättar (också med anledning av sina Kafkaliknande kundserviceerfarenheter) om att företaget hamnar i botten i senaste upplagan av Svenskt Kvalitetsindex.
Samtidigt som ilskans och frustrationens vågor svallar höga över servicen på kukfuckingjävlabajscomhem (jag citerar Mymlan här) så har King släppt en reklamfilm med anledning av att företaget firar tio år som internetleverantör. Den är fylld av internetnostalgisk referenshumor och är inte något annat än helt underbar.
, , , , ,

8 kommentarer:

mymlan sa...

Fast det är rätt skönt att mina och andras klagomål lyckats få större utrymme än den där videon idag...
Den får vara hur bra som helst - den förlåter inte ett skit. Faktiskt.

Åsa Dahlqvist sa...

Sjunger: Com heeem, vi börjar om igeeen.

Cosmpolit sa...

Det finns en anledning till att Telianer refererar till Comhem som "Combort" fast videon är skön.

Fredric sa...

Filmen är skön och grymt välgjord. Men comhem lägger fokus och pengarna på helt fel saker. Allt man gör som kunderna inte upplever som en förbättring av servicen är ett slag i ansiktet. Således blir även filmen det.

Stefan sa...

Personligen blir jag förolämpad som internetnörd när skitbolag som comhem försöker ta cred och rida på sådant som ocoola geeks med svett och tårar skapat, under Internets historia.

Tittar man lite djupare ned så kan jag inte annat än dra slutsatsen att "hur får vi snabba cred-poäng nu, när vi blir så hårt dissade?"

För till syvende och sist - comhem levererar fortfarande undermåliga tjänster. Det är lite som när Reinfeld droppade klassikern "alla tjänar på att debatten lägger sig". I det här fallet: Comhem tjänar på att alla nördar tar orden "comhem och skön video, ni har lyckats nu, allt är förlåtet", i sin mun.

Inget annat än en billig skenmanöver.

Stellan sa...

Fast reklamfilmen är ju en lite tråkig ripoff på Weezers prisbelönta video till "Pork and beans."

Eller? http://www.youtube.com/watch?v=muP9eH2p2PI

Unknown sa...

Ojoj, otroligt att de gör så med tanke på Weezervideon.

Bob sa...

haha skitbra