tisdag 26 januari 2010

Köttbullar med bambusås?

Jag har fortfarande inte sett första avsnittet av Landet brunsås som hade premiär förra onsdagen, men ska försöka råda bot på det ikväll.
Trots det kan jag inte låta bli att dela med mig av det här, som jag hittade på SVT:s hemsida. Den som intervjuar programledarna har uppenbarligen inte riktigt koll på det där med göteborgska uttryck:

Lotta Lundgren är alltså den före detta Garbergscopyn, numera världens bästa matbloggare, som gått och blivit programledare i SVT tillsammans med Henrik Scyhffert och Erik Haag. Och så är hon från Göteborg.

, , ,

3 kommentarer:

Kajsa sa...

*s* Ganska härlig feltolkning. Bättre än att det smakar Bambi...

Johanna sa...

Jag har läst En ettas dagbok, så jag förstår! :D (Detta trots att jag bor i Uppsala och är född ännu längre österut.) Alltså, jag undrar mest varför den som skrev det inte undrade lite över varför köttbullarna smakade bambu.

Unknown sa...

Men tänk jag gillade verkligen bambamaten! Den har dock givit mig ett trist litet men för livet. En torsdagslunch på 70-talets föråt jag mig nämligen på ärtsoppa... får än till denna dag kväljningar bara jag känner doften av nämnda soppa. Brrr:/