onsdag 6 januari 2010

När vintern kom till byn.

Jag tror det var vintern –96 som jag fick ett par långfärdsskridskor av Johan i julklapp.
Igår premiäranvände jag dem. Vintern har bestämt sig för att på allvar befatta sig med Västsverige och jag tror inte att det är en överdrift att säga att det händer max vart femtonde år. Det har i alla fall inte varit läge för havsskridskoturer på väldigt lång tid.
Och när långfärdsskridskoturen (ok, kortfärdsskridsoturen, isen låg inte jättelångt ut) var nästan över så började det snöa.
Och det snöade och snöade.
Så idag var det läge att låna ihop lite turskidor och ge sig ut på Hamra Golfbana på den otroligt fluffiga och lätta pudersnön.

Jag har äntligen lyckats ställa in mina skriller och är redo att känna på isen.

Det var inte supersäkert på någon större yta.

Det stora grå.

I can´t believe it´s Halland!

Minus 7 grader ungefär.

När smakar en fika som bäst?

4 kommentarer:

Abbes pappa sa...

Så himla härligt! Jag gillar verkligen vinter när det är på det här viset.

Anonym sa...

Sköna ni. Det var härligt att vara med er idag, även om det bara blev en kort stund i spåret för mig. Och jag håller helt med can´t believe...

Kajsa sa...

Ser verkligen underbart ut. :) Härliga foton att njuta av!

Masarinmamman sa...

Det är bara helt fantastiskt. Och tänk att ni gjorde precis det där man ska göra när tillfälle ges. Och inte städade ur garderoberna istället som ni egentligen planerat (förlåt, de kanske är rysligt välstädade).

Maffiga bilder som visar hur vintern också kan vara. Blåsig, grå, kall och alldeles underbar.