torsdag 7 januari 2010

Gud vad tråkigt att bara skriva "Stora bloggpriset" som rubrik.

Idag släpptes alltså nomineringarna till Aftonbladets Stora Bloggpriset. Och jag blev så stolt över att hitta min bästa bloggkompis i den tuffaste kategorin av dem alla.
Jag pratar om att Abbes pappa är en av de nominerade i Vardagsliv och fritid (tillsammans med bland andra Alex Schulman och Pernilla Wahlgren). Heja Abbebloggen!
En annan guldklimp som hör till de nominerade i samma kategori är Innan du fanns-Linda. Men hon har själv deklarerat att hon vill att Abbepappan ska vinna, så därför gör vi som hon säger och går in här och röstar.
När du ändå är inne kan du passa på och rösta på Älskade dumburk också, henne hittar du under Nöje och kultur.
Resten av kategorierna har jag lite för suddiga bilder av, så dem har jag inte någon tvärsäker åsikt om.

, , , ,

4 kommentarer:

Abbes pappa sa...

Åh. Tack vännen.

Charlie Truck sa...

Men visst är de där kategorierna konstiga? Jag läser nog bara bloggar i de två kategorierna du nämde samt politik.

Sportbloggar, är det verkligen större än t ex matbloggar? Prylar och teknik? Det känns som om 80% av alla jag läser finns i tre kategorier som dessutom överlappar varandra.

Bonita sa...

...det märliga är ändå att Pernillas Wahlgrens blogg anses bra. Jämför hennes blogg med Heja Abbe och Abbes pappa ligger mil före i kvalité. Må så vara att Pernilla har många besökare men inte 17 når hon Abbes pappas standard.

ML Nyfiken sa...

Visst är Heja Abbe en bra blogg. Den har länge varit lysande.
Lindas däremot, har just detta året varit underbar. När hon har fått sitt barn, blir det inte samma blogg, eller hur? Lindas blogg är en 2009-reflektion av hennes liv som inte återkommer.
Abbe-bloggen är hyllning till en person/familj som fortsätter o fortsätter.
Jag tycker att vi ska rösta på Lindas blogg i år.