måndag 20 juni 2011

Titiyos fina klänning.

I helgen har jag varit med om en once-in-a-lifetime-grej. Två kompisar hyrde Hotell Torekov och bjöd etthundratjugo lyckostiga vänner på en helg ingen av oss någonsin kommer att glömma.
Crecendot på denna glädjerusiga tillställning var när det visade sig att det var Ebbot, Meja och Titiyo som stod för kvällens musikaliska underhållning och att de ackompanjerades av inga mindre än Augustifamiljen.
De turades om att göra den ena fantastiska låten efter den andra (tydligen höll de på i flera timmar, men det kändes som tio minuter) och som avslutning kom allihop upp på scenen och körde Bands The Weight. Jag får fortfarande ett saligt leende på läpparna när jag tänker på det.
Min placering var så nära scenen man kan stå, jag hade kunnat peta Ebbot i magen om jag hade velat. Det gjorde jag inte, men däremot tog jag en närbild på honom helt utan teleobjektiv:

Och så plåtade jag Titiyo:

Spana in hennes extremt fina klänning! Augustifamiljens gitarrist Tommy Sahlin kommenterade på Facebook och berättade att den är från tidigt sjuttiotal och har tillhört hennes kompis mamma.
Jag körde också en smula sjuttiotalsinspirerat, fast väldigt grönt:

Eller är det sextiotal? Jag är inte helt säker.

2 kommentarer:

Gunnar Bark sa...

Härligt. Och märkligt att jag för precis ett år sedan hade samma upplevelse. Satt så nära scenen att jag ibland hamnade bakom den som sjöng. Kan konstatera att Ebbot har fått gråare skägg på ett år. http://www.flickr.com/photos/gunnarbark/sets/72157624429174265/

Anonym sa...

Supersnygg klänning! Du ser fantastisk ut i den. Och Titiyo har en ängels stämma. Har du hört hur hon körar på Nicklas Frisks soundtrack till "Våra vänners liv"? Alla låtar lyfter när hon är med.//Moncan