torsdag 26 juli 2007

Med jeansstorleken väl synlig för världen

Jag kan tänka mig att det en gång i tiden fanns en snubbe på Levi´s som fick en jättebra idé. Han kom på att det var himla praktiskt att ha en strategiskt placerad lapp med alla nödvändiga uppgifter om just det här specifika jeansen. Fastsydd väl synlig på ena sidan av linningen, på utsidan av jeansen. Klart och tydligt. Ordning och reda.
Med tiden har det också blivit ett av Levi´s starkaste kännetecken och förmodligen också den heligaste av kor. Men man behöver ju inte vara någon större expert på tjejers psyke för att lista ut att storleksflashning inte är någon favoritsysselsättning för kvinnliga jeansbärare. Och eftersom det idag finns en hel drös braller som är coolare än Levi´s så skulle jag (om jag vore någon på Levi´s som funderade på hur mitt varumärke kunde bli hetare) omedelbart placera storleksuppgifterna på insidan istället. As a start.

PS. Det blir ju inte mindre intressant om man tänker på vad inlägget här nedanför handlar om. Man vill ju inte bli av med sina kompisar på grund av taggen på jeansen, eller hur?

Andra bloggar om: , , ,

Inga kommentarer: