fredag 27 juli 2007

Saker jag får ståpäls av - Part I

Konsertupptagning med George Michael från 1991. Han spelar Elton Johns gamla "I won´t let the sun go down on me." Efter vers och refräng ropar han plötsligt: "Ladies and gentlemen. Please welcome Mr. Elton John!" Publiken (som inte visste att han skulle komma) går fullständigt bananas. Och jag får ståpäls. Varje gång. Trots att låten spelats sönder och samman av radiokanaler som "Trötta trudelutter" och trots att Elton John för länge sedan blivit en nedknarkad gubbe med hårpluggar (nä, förresten, det måste vara en peruk) och låtar som "I´m still standing" på sitt samvete.
Fasen vad jag hade velat vara där.

Andra bloggar om: , , , ,

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Vad kul, den här låten diggar jag också, och precis som du får jag lyckofeelings när han släpper in Elton. Puttar in den på min sajt också, så vi kan sprida känslan vidare till fler. Ha det somrigt!

-- Jack H
Marknadsföring är skoj, det med!

Anonym sa...

Hej! Vad kul, den här låten diggar jag också, och precis som du får jag lyckofeelings när han släpper in Elton. Puttar in den på min sajt också, så vi kan sprida känslan vidare till fler. Ha det somrigt!

-- Jack H
Marknadsföring är galet kul, det med

Ulrika Good sa...

Kul att du också gillar när Elton entrar scenen. Och bra att du skickar vidare den så att fler kan få ståpäls.

Nemo sa...

Hmmm...håller med - det är en brottarlåt som får ner mig i brygga... men det där att Elton är nerknarkad... nope! Han är vit som snö sedan måååånga år.

Ulrika Good sa...

Nemo! Du har helt rätt, så klart. Jag uttryckte mej väldigt dåligt. Vad jag menade var att han knarkat bort så stora delar av sitt liv (typ hela åttiotalet) att han blivit dålig och börjat skriva låtar som "Nikita" och "I´m still standing". Till skillnad från det han skrev i början av sin karriär. Plattan "Elton John" (där Your Song var med) som jag tror är hans andra är en av de bästa jag vet, och "Goodbye Yellow Brick..." ska vi ju bara inte tala om.
Hmm... Vit som snö. Det var han på åttiotalet också. Fast av helt andra anledningar. Och mest runt näsan;-).

Nemo sa...

Jag avvisade inte bara din... utan en del andra comments från min blogg - no offense... det handlar om mitt försök att inte ha för stor interaktion på blogge...nyttigt för mig.

Ulrika Good sa...

Det var skönt att höra. Jag trodde jag sagt något dumt och att du lackat ur på grund av mej. Väldigt spännande blogg du har, för övrigt!

Nemo sa...

Tack.. jag hoppas du kan hitta saker i den som är till nytta, glädje och eftertanke,

Jag har fastnat i din blogg... jag fastnar gärna i copy-bloggar... för ni tenderar att skriva så bra... kan vara en yreksskada ;-)

Sara sa...

Har alltid älskat den här låten, speciellt live-versionen av samma anledning som du! Det är något alldeles visst med att vara del i en enorm publik som skriker sig hesa, hade varit guld att vara med där. Har aldrig sett videon förut, lustigt att jag råkade snubbla över din blogg och hitta den här!