onsdag 11 juli 2007

Staden är invaderad


Jag har borta från stan i en vecka. Idag upptäckte jag att på denna tid har en total invasion hunnit fullborda sig. Jag vet att jag inte är den första som uppmärksammat detta, men jag är i chock. Foppatofflor. På snart sagt varenda fot. I synnerhet på hela familjer, men en käck färg per familjemedlem.
Som Johan sa: "Tänk vilket straff att ha dom vidriga skorna uppkallade efter sig! Hade jag varit lika rik som Foppa hade ingen deal i världen varit god nog för att tvingas höra: Sommaren –07 hade alla svenskar Johan Good-tofflor på sig."
Som vi kommer skratta om några år när vi tittar på bilder från Foppa-Sverige.

Andra bloggar om: ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Och tänk när vi Googlar Foppa om tio år och får fram på Wikipedia:

Peter Forsberg, smeknamn Foppa, född 20 juli 1973 i Domsjö, Örnsköldsvik.
Han är mannen som importerade de populära plasttofflorna i glada färger som invaderade sverige år 2007.
Peter Forsberg var också en svensk ishockeyspelare. Han spelade alltid med nummer 21 på ryggen, och många anser att han inte bara är Sveriges bästa ishockeyspelare (forward) genom tiderna, utan även en av världens bästa ishockeyspelare.
/Skåning

Anonym sa...

http://mysticqueen.blogg.se/1184076212_djvulen_br_mnga_namn.html

Anonym sa...

Håller med!

jag blev så trött på mina vänner som gick på detta fenomen att jag startade en hemsida: www.stoppatofflorna.nu Kolla gärna in den, kanske du också vill skriva under!

Per