tisdag 31 juli 2007

Vill du se hela min jury från Cannes?

I juni var jag med i en jury för reklam i Cannes. Det var då jag började skriva den här bloggen. I första hand för mina arbetskompisar och vanliga kompisar. Eller, BARA för dem. Sedan kom jag hem och tyckte det var alldeles för roligt att blogga för att kunna sluta. Även om det var helt ONÖDIGT och ingen frågade efter det. Faktum är att den här bloggen varit en av mina största glädjekällor denna smått erbarmeliga sommar. Må så vara att den är önskad och efterfrågad av ingen.
Om du vill se hur jag och alla mina jurykamrater såg ut så kan du gå in här. Klicka på "Videos" och sedan på "Direct Lions Jury". Den lilla filmen börjar med ett klipp på mig och min jurybästis Stu från Sydafrika. (Jag, vet. Jag har ett ohyggligt stelt leende när bilden fryser på mig.)


Andra bloggar om: , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Generally I do not post on blogs, but I would like to say that this post really forced me to do so! really nice post.

rH3uYcBX

Anonym sa...

I just love your weblog! Very nice post! Still you can do many things to improve it.