tisdag 19 februari 2008

Jag ska tydligen festa på Riche ikväll

Claes de Faire på Resumé måste ha läst mitt behjärtansvärda inlägg från tidigare idag när jag var avundsjuk på mocklisarna* i Guldäggsjuryn. För just nu läste jag att han lyckats pilla in mig i huvudjuryn:


Shit! Riche klockan sex. Då måste jag snabba mig.


*Mocklis = göteborgska för lyckost.

Andra bloggar om: , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mocklis! Mycket ballare är att sitta och möggla bort i en rättssal i Karlstad. Middag på Riche? I Karlstad? Glöm det. Det blir isterband med stuvad potatis på Bishop Arm´s - med en fet pilsner och en Expressen. Take care !

Ulrika Good sa...

Dr Nic. Det blev en filmjölkstallrik hemma i stallet.
Den påstådda middagen på Riche var ett korrfel, faktafel, missförstånd, ihopblandning med förra året.
Jag är inte med i Guldäggets huvudjury.

Hoppas isterbanden och pilsnern smakade advokaten.