tisdag 28 juli 2009

Argresan.

När jag åkte hem igen, sträckan Kinna–Särö lyssnade jag på ett annat mycket bra radioprogram via podcast. Det var ett avsnitt av P3 Dokumentär som handlade om den så kallade TV4-spionen och det gjorde mig rasande. I Skene var jag vansinnig på sossepampar som arbetar i organisationer som skapats för "den lilla människans" bästa och som skaffar sig egna regler à la Sovjetpolitrucker för att gynna sig själva och sin privatekonomi.
Det var jag förresten i Fotskäl, Tostared och Fjärås också.

, , ,

2 kommentarer:

Anjo sa...

Pampar är alltid skit. De borde läggas i katapulter och skjutas ut i rymden.

Har du kopplingar till Kinna, eller har din mor flyttat dit på äldre dar?

Kinna var ju en annans lekplats under barnsomrarna.

"Ina" sa...

Hej! Jag fick din twitterlänk av en fallskärmsvän, och ser att du har U2 biljetter kvar... Maila mig om du har dem kvar till inasky@gmail.com

Hälsningar Martina Nylander, Linköping