måndag 20 juli 2009

Jag önskar mig en TV-shopvärld.

Tänk vad fantastisk världen hade varit om allt som säljs i TV-Shop hade fungerat:

 • Du skulle vara helt rynk- och porfri.
 • Det skulle alltid vara rent och dammfritt i ditt hem.
 • Oönskad hårväxt hade varit ett minne blott.
 • Du hade alltid haft perfekt frisyr på nolltid – olika varje dag om du är kvinna...
 • ...och om du är man hade du garanterat haft en tjock kalufs på hela huvudet.
 • Vad du än hade velat vispa eller mala hade du löst det på femtio sekunder.
 • Alla dina textiler hade varit välstrukna – och du hade gjort det när de satt på plats.
 • Värkande nackar och axlar hade varit okända begrepp.
 • Det hade luktat rosendoft överallt.
 • Du hade kunnat packa hur mycket kläder som helst – allting hade fått plats.
 • Du skulle ha en perfekt tränad kropp – nästan helt utan ansträngning.
 • Du skulle alltid se tio år yngre ut än du är.
 • Allt du någonsin kunde behöva hade varit hopvikbart och fått plats under sängen.
Jag har aldrig hört TV-shop nämna något om världsfreden och klimathotet, men jag är säker på att de har några produkter som kan fixa det också.

,

8 kommentarer:

Ivana sa...

Jag blir alltid lika fascinerad över hur de lyckas sälja sina produkter. Det skulle vara kul att se deras kunder och besvikelsen när de inser att produkterna inte alls fungerar :)

Gyrot sa...

Det där med världsfred faller på den sista punkten. Man kan inte vika ihop den under sängen och därmed är inte tv-shop intresserat längre.

Pseudonaja sa...

Träffsäkert Ulrika!
Alla träningsredskap som säljs via TV-Shop skall tydligen användas när man tittar på TV. Modellerna brukar alltid titta på TV när de sitter där med ett fånflin och böjer och sträcker på sig.

fjortisensmorsa sa...

Jag är mäkta imponerad att modellerna med "elstöt bälten som tränar muskler när du ser på tv" kan le! Jag har en TENS maskin hemma pga min onda nacke och jag ler INTE om man drar på den så att musklerna dras ihop på det sättet! :-)
Såg en annan produkt som skulle få dig att svettas bort överflödiga kilo, återigen satt de i soffan..och svettades ymnigt! Uyak!

Ul sa...

Man får ju inte heller glömma hur mycket allting skulle blänka. Hela livet skulle liksom få en "shine". Barnen, bilen, fönstren, tänderna - allt skulle säga PLING när man tittade på det.

Anonym sa...

Det är faktiskt förvånande mån ga som tror att allt är som på "nätet". Inte för att det är så svårt att få för sig det i sig. Försökt själv förklara att det är inte nedladdning eller integritet dom disskuterar i byggboden i en lågkonjuktur troligen ingen annanstans heller där folk arbetar med händerna. Kommer inte ihåg hur lite den kateorin som hade dator ens. Själva saken var att "nät" folket tyckte det vikigaste i världen var nät frihet först. Troligen något en i sna pensionsålder skiter i om de inte ens har el till datorn. Men vad vet ja?

Masarinmamman sa...

Mitt i prick! När jag pluggade blev det ibland tv-shopspauser och jag minns fortfarande "the flying lure" - fiskedraget som simmade in under bryggan där de feta aborrarna gömde sig. Brukar tänka på det där när vi fiskar. Om jag bara hade haft the flying lure, då...

Anjo sa...

Minns någon Mike Levy som hade showen Amazing Discoveries? Världens fulaste tröjor.

För övrigt, spot on, fru Good. Väldigt skönt inlägg.