måndag 9 november 2009

Det här gör mig förbannad.

Jag fick ett tips av en fellow blogger i dag om en artikel på Metro.se. Vilken bloggartyp är du? heter den, och det som gör mig förbannad är inte att min blogg exemplifieras så här:

Vill bli kompis på Facebook? Moi?

Nej, det får mig snarast att börja fnissa, eftersom den som skrivit artikeln uppenbarligen inte läst min blogg och speciellt inte den här deklarationen som glasklart beskriver hur jag ställer mig till att marknadsföra produkter eller företag.

Det jag blir förbannad över är den här texten som står vid kommentatorsfältet:

WTF! Vem farao har beslutat att en artikel som är mer än en vecka gammal inte har något debattvärde? Snälla, Metro, försök inte vara med i 2.0-matchen om ni hittar på sådana här stolleprov.
(För övrigt är artikeln bara fyra dagar gammal, så vitt jag kan se.)

7 kommentarer:

Tea sa...

Det känns lite som om Metro inte vågar stå för orden i sin artikel - varför skulle de annars stänga för kommentering?
Veckans ris till Metro.

Kristofer Sandberg sa...

Fantastiskt dumt. På alla plan.

Fiskrens sa...

Att som bloggare aldrig nämna något om sitt arbete, som för dom flesta upptar hälften av den vakna tiden, vore väl ganska udda.

Anjo sa...

Åh, herregud. Hur gick det här till? Öh, hon jobbar med reklam - då är det här en pr-blogg.

Bra grundarbete där, Metro (sic).

André sa...

Kan förstå varför kommentarsfunktionen stängs efter ett tag med tanke på hur många stollekommentarer det dyker upp på tidningsartiklar (kolla gärna "Raoul PETE Joacim Parfalk" som härjar på SvD för fascinerande läsning) och modereringen som görs blir ju lite lidande om alla artiklar är öppna, men efter 4 dar och på en artikel som inte rör ett känsligt / kontroversiellt ämne? Lite väl mesigt.

Kalle sa...

Men herrejösses, vad korkat av Metro. Dessutom, visste inte att Metro hade ambitionen att hänga på 2.0-tåget. Det framgår ju inte vidare bra direkt. Deras största 2.0-feature, metrobloggen, är ju inte direkt något att hänga i granen.

Nemo sa...

Metro? Retro? Retard?