tisdag 17 november 2009

Heja det friska laget.

Tack, alla som skickat krya på dig-hälsningar till svininfluensesjuke och lunginflammerade Jonathan. Det verkar ha hjälpt, för han mår bra nu, han gick första dagen i skolan igår. Blek, svag och tärd, men frisk.
När jag läste dagens GP där de gjort staplar på statistiken över antalet sjuka i länet funderade jag på hur de fått fram de siffrorna. När vi var på vårdcentralen frågade jag om vi inte skulle passa på att ta ett prov så att vi skulle få hundraprocentig visshet. Då svarade läkaren:
Nej, Smittskyddsstyrelsen vill inte att vi gör det. Det skulle bli så väldigt många prov.
Så må det vara, men det måste vara svårt att få fram relevant statistik utan den provtagningen.
Den där lappen jag plåtade på vårdcentralen fick förresten en väldigt intressant kommentar, tack vare Hansby. Du som har koll på sjukvården, håller du med?
Jag är inte vaccinerad och det känns som om det pågår ett svinflunsekrig i min kropp. Ena stunden har de friska trupperna övertaget, och jag mår kanon. Andra stunden har ett gäng svinflunsister brottat ned de friska och jag bli trött, lite febersvettig och hostar lite lätt. Men så återtar de friska makten igen, och så där håller det på. Men jag ska inte klaga, jag hyser stort hopp till det friska laget, de verkar vara i bra form.

Inga kommentarer: