söndag 27 mars 2011

En treggingsauktoritet uttalar sig.

Idag har jag återigen fått representera Twitter i GP. Av någon anledning valde man en grej jag skrev om så kallade treggings (trousers + leggings) vilket borde ha framkallat ett och annat litet ord följt av ett frågetecken runt de västkustska frukostborden ("Okey?", "Och?" osv.).

När jag skrev om denna min syn på hur man bär treggings (samt jeggings och leggings) så länkade jag till en bild där modellerna var stylade med detta plagg i kombination med midjekorta tröjor, vilket jag alltså tycker är fult. Vad tycker du?

I samma tidning hittade jag ett annat citat från Twitter, skrivet av ett socialdemokratiskt kommunalråd som vill hylla Håkan Juholts installationstal på ett sätt som känns en aaaaning övertänt. Eller vad sägs om nio utropstecken i en och samma tweet?


I helgen har det trillat in en ansenlig mängd läsare från USA. Det verkar som om de har upptäckt storheten med lejonet på Gripsholm och därför kastat sig över det här Google-translatade inlägget.

2 kommentarer:

Nipe sa...

Nej, midjekort och treggings är ingen höjdarkombination. Oavsett.

Kalas Lotta sa...

Jag är en av dina "amerikanska" följare...

Du hjälper mig att hålla koll på Sverige på ett väldans skojsigt sätt.

/Lotta, en real housewife i Connecticut CT