tisdag 22 mars 2011

Livstecken

I form av pelargonskott i mitt köksfönster.

Jag trodde besvärande länge att det hette pelargonier.

Det är möjligt att det här är taskigt, jag hoppas att de inblandade killarna har tillräckligt mycket kärlek i sin kompisrelation för att det inte ska vara det, men det här är det roligaste jag hittat sedan Damn you autocorrect. Jag skrattade mig halvt fördärvad åt pranket James´ face igår, där någon tagit bilder på sin kompis på Facebook, manipulerat dem, bara liiite, och lagt tillbaka dem. Herregud, vad roligt.

,

3 kommentarer:

Agneta sa...

Jag har skrattat så jag gråter, det var det roligaste på länge!

Jo sa...

Helt sjukt kul. Läste i natt när jag tog hand om febrig bebis och plötsligt var det riktigt kul att vara vaken på natten! :D

Lars sa...

Det heter inte pelargonier alltså?