fredag 4 mars 2011

Sportig presentationsfredag.

Som du eventuellt vet så jobbar Johan, Gunnar (även känd som Abbes pappa) och jag tillsammans. Idag ska vi ha en presentation och gårdagen ägnades till stor del med att fila på den. Johan och jag satt dock i varsitt annat projekt och Gunnar kom först till mig med synpunkter som Johan haft på texten till det vi ska visa för kunden idag. Jag höll inte riktigt med och Gunnar traskade tillbaka med mina åsikter till Johan. Efter en stund kom han tillbaka och förmedlade Johans syn på mina invändningar. Jag höll med om det mesta, men inte allt, och Gunnar fick ta en ny promenad in till Johan. När han kom fram utbrast han:
– Kan inte ni prata med varandra istället så att jag slipper gå här som ett annat skilsmässobarn mellan er.
Det skrattade i alla fall jag åt hela kvällen igår.

Ikväll ska jag på något som heter Copybattle. En tävling som beskrivs som "Två tävlande, ett ord, tjugo sekunder. Skriv!". Jättekul! Eller inte. Åh, jag har så kluvna känslor. Eftersom jag suger på i princip all sport, förutom frågesport, så ser jag här en chans att vara med i något som jag som jag eventuellt har en liten chans att visa framfötterna i. Men samtidigt är just det som gör mig orolig. Jag känner redan hur mycket jag kommer hata mig själv om jag misslyckas med det här också.

Och till sist en liten twåterbäring från igår, en tweet om den här nyheten som handlar om svallvågorna till det som kallats Kissiegate:


I morgon lovar jag att berätta hur det gick med copybattlandet.

, , , ,

1 kommentar:

Christer sa...

Hej Ulrika. Inte ska du vara orolig för copybattlen. Det är *bara* på skoj. Kom nästa gång och känn på det. Det är absolut okej att bara vara påhejare och ta det som en kul after work. Vi kör om nån månad igen.

Christer @ Stendahls