lördag 9 april 2011

Intervju

Nu finns det en intervju med mig på Resume.se
Obs att rubriken syftar till hur läget var för åtta, tio år sedan.

3 kommentarer:

Lotten Bergman sa...

Pruttrubrik om du frågar mig: man tror ju att du redan nu går omkring och talar om hur du vantrivdes på Goss.

Agneta sa...

Grattis till nya jobbet!
Har du gått många reklamutbildningar? Eller är du "bara" en naturbegåvning? (Vilket inte är så bara eftersom du är så grym på att skriva!)
Jag har gått en copyutbildning, men jag har nog inte den genen som kanske behövs för att kunna jobba som copy. Vet inte heller om det är det jag vill heller... Kul att skriva är det hur som helst. Och fantastiskt kul att läsa dina tweets och blogginlägg. =)

Ulrika Good sa...

Lotten: De tog det lilla halmstrå av sensation som vankades, typ.

Stort och smått: Jag är en IHM:s copyutbildning dropout. Jag gick två terminer på kvällskursen som egentligen på tre terminer. Men till 98% är jag självlärd. Eller, rättare sagt, lärd via alla jag jobbat med.