måndag 9 maj 2011

Dags att tömma mobilkameran.

Jag vet inte längre för vilken gång i ordningen, men det är ett återkommande moment här. Vi värmer upp med en bild på en gatuarbetare på Kungsgatan i Göteborg som myser under sitt parasoll. (Fast egentligen var det ett innovativt sätt att fixa ett jätteparaply.)

Vem hade kunnat ana att det försiggick tråkiga trakasserier i självaste lagens boning?

Och så hittade jag en ännu finare bild på Fridas sjöjungfrudräkt.

Jag konstaterar att även direktreklamen har börjat ägna sig åt ironi:

Ännu ett exempel på knasiga ställen där Maggan gillar att lägga sig.

Min senaste nagellacksstyling. När jag åt lunch på NK i Stockholm idag frågade clubblazermannen som var min bordsgranne om det var ett tecken för någon sekt.

Och på planet hem fick jag se att smörgåstillverkaren tar lite lätt på det här med vad de görs av. Eller hur ska man annars tolka citationstecknen?

Och i flygtidningen hittade jag en bild som jag först trodde var finalisterna i Sveriges sämst klädda.

Men det var visst deltagarna i Körslaget.

4 kommentarer:

Fasching sa...

Och när du ändå håller på att tömma saker föreslår jag att du tömmer din portmonnä rakt ned i min finfina insamling till cancerfonden! Alternativt att du ser till att din make skaffar sig en rejäl sympati-mustasch, vilket som nu känns bäst.

pärlbesatt sa...

Ha, "ingredienser". Idag stod maken och jag förundrade inför ett skyltfönster där man utlovade 100 %"hemlagat".

Och strax innan det, på Waynes, en liten skylt med "Milano stänger med pistasch och mandel". Aha, inte med pompa och ståt då? Eller sorg och bedrövelse? Stänger man en hel stad så borde det väl uppmärksammas?

Mats Lindborg sa...

"ingredienser"-observationen var riktigt skön. typiskt copywriterbeteende, att sitta å läsa sådana texter :)

Fredrik Toreskog sa...

Du är rolig Ulrika. Kör och kör. :)