onsdag 11 maj 2011

Mauros blöta Dressmanntischa.

Första raderna i Mauro Scoccos senaste låt Jag saknar oss lyder:
Visst var det vackert
Nätterna på Ljusterö
Du hoppade från bryggan
I min Rolling Stones-t-shirt
När Mauro skrev de raderna var en Rolling Stoneströja, om än inte något supercreddigt rock´n´roll-plagg, så åtminstone något man som popikon med koll gärna ser sin flickvän bada i. Jag kan bara föreställa mig hans frustration när Stones sålde rätten att använda den signifikanta tungan till svennebananinstitutionen Dressmann. Plötsligt blev den där hoppscenen vid bryggan på Ljusterö till något betydligt töntigare.
Och att han skrev texten innan Stones sellout har jag fått bekräftat via en väldigt trovärdig källa på Twitter:

1 kommentar:

mammakicki sa...

haha, Vi har precis flyttat till Nya Zeeland och innan vi åkte så köpte jag faktiskt en sådan t-shirt till min man. Jag tänkte att här så berörs vi ju inte av Dressman/Rolling Stones-inflationen. Här är den lika hip som värsta konsert-merchandaise-t-shirten. Stackars Mauro! Han kanske kan skriva en låt om en olyckligt kär looser i Dressmankläder? Som äter frukost ensam på 7-eleven.