lördag 11 augusti 2007

Datornostalgi

Så här såg min första Mac ut:

Den var "bärbar" vilket innebar att man kunde lägga den i en jättestor svart väska och släpa iväg den dit man skulle. Det gjorde jag. Den fick följa med till landet där jag, Johan, min syster Mia och hennes dåvarande kille Anders Härneman (ja, F&B-Anders) satt och spelade spel som Shadowgate och Uninvited nätterna igenom. Grafiken såg ut så här:

men jag tror inte bara det är nostalgi när jag säger att det var otroligt välgjorda spel med mycket smarta historier och gåtor att lösa.
(Och för alla kids låter det här förstås som "Vi brukade leka med kottar och pinnar när vi var små.").

Andra bloggar om: , , ,


1 kommentar:

Anonym sa...

Vissa kids har fortfarande inte fattat att grafik inte är allt.
Grymt kool maskin, all respekt! =)