måndag 20 augusti 2007

"Gör det bättre själv"

Äntligen har jag fått en kommentar från någon av alla er som är på besök på grund av att jag bloggat om Niclas Wahlgren och hans låt "Inatt". Det är helt ofattbart många sökningar på det och – det tar aldrig slut. Och trots att jag frågat är det ingen som vågat outa om vad det är med låten som lockar.
Men nu är isen bruten, jag fick en kommentar som löd: "Skärp dej! Skriv en låt själv då så ska vi se hur bra den blir ?!?!?! "
Det är det roligaste som finns att få kommentarer och jag vill ju egentligen inte mopsa mej när jag äntligen får lite respons, men jag kan ändå inte låta blir.
Just argumenteringen "Gör det bättre själv" är så fantastisk när man som amatör kritiserar ett proffs om något.
Hjärnkirugen när patienten dog: "Gör det själv då så får du se hur lätt det är!"
Brokonstruktören när Minneapolisbron rasade: "Konstruera själv då så får du se hur bra det blir."
Dramatenskådisen efter en rutten föreställning: "Gör det bättre själv..." osv.
Men det är rörande att se att lille Nicke har så protektionistiska tillskyndare.Andra bloggar om: , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Dessutom är brokonstruktion och hjärnkirurgi något som kräver tid, engagemang och kunskap. Niclas Wahlgren är helt enkelt den där hundrade apan vid den hundrade skrivmaskinen. Att skriva en lika "bra" låt som Inatt tar ungefär två minuter. Men sen måste man sluta, annars blir det så mycket bättre.

Ulrika Good sa...

Well put, indeed! Jag vågade inte dra sådana slutsatser själv för då kanske jag skulle dra på mig Nickepickes fans vrede. Och den är nog inte att leka med.

Anonym sa...

Å jag som trodde att du jämförde dig själv med en hjärnkirurg...

Anonym sa...

älskar ditt resonemang här, särskilt om hjärkirurgen!