måndag 23 juni 2008

Den här annonsen är skitbra

Något som majoriteten av apflocken som häckar på Dagens Media inte hajar.

Första annonsen för Apotekets nya sortiment av sexhjälpmedel. Made by F&B.


, , ,

8 kommentarer:

Anonym sa...

Japp, den är bra den. Och tittar man i Apflocken ser man det återkommande namnet Anders Andarve. Vad är det egentligen för en pajas? Han gör ju inget annat än klagar. Ska vi mula honom i tigerbalsam?

Anonym sa...

Jag gillar den också.
Frukosten fick sig ett leende.

Däremot så tycker jag att bakgrunden är lite väl avskalad. Jag hade hellre sätt att kvinnan hade stått i en miljö som påminde om Apotekets. Nu känns det lite som att hon är placerad i nån slags kall miljö som inte alls liknar Apotekets.

Men tummen upp som sagt.

Och även jag har förstått att den där Andarve gillar att sura till allt.
Vem är citronen egentligen?

Anonym sa...

Innan jag vet ordet av har jag redan börjat le.
Det räcker som betyg... =)

PS Synd att vi gjorde av med all kalk i sjöarna på 80-talet. Många skulle behöva det idag ;-)

Ulrika Good sa...

Fredo: Det kanske är en bra idé. Ska fundera på saken ;-).
Pontus: Kan ligga något i det, men jag tänkte aldrig så långt.
Hasse: Ja, det är inte bara sjöarna som försurats på sistone. Kan man kalka DM:s kommentatorer?

Anonym sa...

Jag gillar också den här - mycket hög klass. Att sen många kommentarer per automatik sågar F&B är bara för trist.

Andarve, ja. Han är intressant. Sparkad från ett företag inom Stampen-koncernen, om jag förstår saken rätt. Därefter kritiserar han allt som har med GP att göra på de mest märkliga sätt - och det skvätter även på alla som på något sätt kan kopplas ihop med GP, exempelvis F&B, Göteborg&co, Volvo och ...när jag tänker efter, i stort sett allt som har med Göteborg att göra. Han gillar dock ölen på Lilla London, om jag hajar saken...

Anonym sa...

Jag fattar inget alls av den. Nu skriver du ju vad den handlar om, så då vet jag det. Fattar ändå ingenting, men det brukar jag ju inte göra när du berömmer reklam, hehe...

Anonym sa...

Sådär, va?
Andarve är däremot en riktig karamell. Tror att Stampenföretaget hette Kamerareportage.

Åsk Dabitch sa...

Hahaha, den var ju busrolig. Älska!