söndag 22 juni 2008

Här kommer min analys av matchen:

Spanien vann på straffar, men Italien hade snyggast typsnitt på matchtröjorna.


,

6 kommentarer:

Hasse sa...

Hahaha, underbar analys!! =)
Klockren.

Fredo sa...

Det har du rätt i. Och Holland de fulaste. De ser tejpade ut, enligt min fru.

La du förresten märke till att Sveriges tröjor hade respektive motståndare printad med liten grad på bröstet?

Ulrika sa...

Nej, det missade jag. Vad menas med "respektive motståndare"? Den i motståndarlaget med samma nummer?

Fredo sa...

Jag vet att det lät mongo. Jag menar såklart att man hade Sverige-Grekland och datumet printat på sina tröjor när man spelade mot Grekland. Gud, vad det lät konstigt. Men nu fattar du i alla fall. : )

Ellen sa...

Haha, exakt det sa jag! Italienare och design/mode alltså...

Åsk Dabitch sa...

Varför jag hejar på Italien förklarat i ett nötskal. SNYGGA TRÖJOR! ALltid haft det. -94 års uniform hade desutom snedskuren ärm-söm, som amerikanska fotbollsuniformer. Så otroligt snyggt och fick alla spelare att se lite extra bredaxlade ut. Mums!