torsdag 5 juni 2008

Den här killen är smart på mer än ett sätt

När jag lägger ut klipp från YouTube vill jag helst att det ska vara något kul eller intressant som inte redan ligger på sexhundraåttifem andra ställen i det internetska grannskapet. Men det här klippet är en äkta klassiker från amerikanska Vem vill bli miljonär, så det finns stor risk/chans att du redan har sett det.
Hursomhelst, jag hade inte upptäckt det förut och tycker att det är något av det coolaste jag sett.
Killen i klippet visar prov på kyla, kreativitet och intelligens på ett sätt som gör att man trillar baklänges. Man känner att han liksom inte kommer att behöva leverera så mycket mer efter det här, utan kan sitta nöjd och mysa över hur klockrent han fick till det.
Se, se, se!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det där var något av det värsta jag sett. Pappan måste spricka av stolthet. Och den där musiken i bakgrunden, den där media-latten jag sitter och sippar på vänder nästan i magen av nervositet.
Vilken legend. I´m not worthy.

Och jag skrev blogginläggets första kommentar. A small step for a man ...

Ulrika Good sa...

En sann legend, det är precis vad han är.

Anonym sa...

SHIT vad bra! Tack för att du la upp den, en nagelbitare med minst sagt oväntat upplösning :D

Anonym sa...

Påminner lite om Matt Damon, som också är en smart kille. det är riktigt snyggt gjort. Once in a lifetime.

PS. Det här är första bloggkommentaren jag gör på en vecka eftersom jag tydligen har fått lite att göra på nya jobbet ;)

Ulrika Good sa...

Per: Det var så lite så :-).
Fredo: Jag har saknat dej. Hoppas allt är bra på nya jobbet.

Anonym sa...

Haha, den är kul.
Snacka om underhållande kyla.

En liten cred till programledaren som tog det på rätt sätt, istället för att dra ut på det och fråga "är det ditt slutgiltiga svar" 13 ggr osv.
Skönt klipp.