tisdag 3 juni 2008

Vad driver folk?

Häromdagen lyssnade jag på Rix Morronzoo när jag åkte till jobbet. Där har dom ett stående inslag varje morgon som kallas för Zookorren. Det är en vanlig lyssnare som har något extra intressant att berätta som ringer in och avlägger en rapport.
Denna dag var det en kvinna som ringde in. Hon berättade att hon åkt bil med sin son och att han bjudit på tabletter från en tablettask. ”Då tappade jag ett par tabletter i urringningen.” berättade kvinnan.
”Sedan” rapporterade hon vidare ”så kom vi hem och då tog jag och gubben lite öl och jordnötter.” Då råkade hon tappa några jordnötter ner i dekolletaget.
”Och när jag grävde där efter dom så hittade jag tabletterna i stället.”
Detta tyckte hon uppenbarligen var av så stort allmänintresse att hon fann det för gott att ringa till rikstäckande etermedia för att dela med sig av sin story.

, , ,

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hon kanske misstolkade det hela med "urringning" och "ring in"?

Anonym sa...

Det är därför jag ALDRIG lyssnar på den hopplösa kanalen frivilligt. Urk. Gert Fylking tyckte säkert att det var synnerligen spännande.

Anonym sa...

Vad driver dig att skriva om dem? Vad vinner du?

Ulrika Good sa...

Pontus: :-)
Stellan: Men jag tycker faktiskt, OPK nog, att dom brukar vara riktigt underhållande. Ungefär vad jag orkar med klockan åtta på morgonen.
Anonym: Vad jag vinner? Inte mycket. Försökte se det ur den absurda vinkeln och dela med mig av det, bara.

deeped sa...

@anonym: vad driver dig att behöva fråga en sån sak? Och fr a - vad driver dig att inte ens ta ställning i något utan bara leka troll? Show your face, sissy.

Anonym sa...

vilka gulliga människor det finns egentligen, som får för sig att ringa