onsdag 11 juni 2008

Konstiga saker man skriver in i sin kalender


Och sedan glömmer av, dessutom!

I söndags inträffade alltså den stora begivenheten att det var precis ett år sedan jag gjorde det första stapplande inlägget i den här bloggen. Det handlade om att det var fyra dagar kvar tills jag skulle åka till Cannes och vara med i juryn för Cannes Lions Direkt. Absolut ett av mitt livs största äventyr och anledningen till att den här bloggen blev till.
(Här är ett glädjesprudlande, tidigt inlägg som gjordes innan jag lärt mig det där med att länka snyggt.)

Och om fyra dagar åker jag igen! (Förlåt om jag tjatar om det.)

En klart schtekig bild av Johan och mig på en juryfest på en pir.

, , ,

10 kommentarer:

Abbes pappa sa...

Grattis i efterskott, bloggen!

Ulrika Good sa...

Tack, Abbepappan! Hoppas allt går bra däruppe i Stöten.

(Och Fredrik fick en sådan match han drömt om.)

Anonym sa...

Gott nytt år!

Anonym sa...

Jamen, grattis! =)

deeped sa...

jag har ingen aning om när min blogg fller år.

Ulrika Good sa...

Pontus och anonym: Tackar.
deep.ed: I mitt fall är det inte så svårt att lista ut. Det är bara att kolla när första inlägget gjordes. Jag förstår att det är svårare för dej att spåra ditt första blogginlägg. Det blir väl snarast en arkeologisk utgrävning ;-).

Anonym sa...

Min blogg fyller 1 månad idag.

Inom ett år planerar jag att vara delaktig i det största enskilda bloggprojektet sverige skådat.

Se till att hålla dig uppdaterad på min nuvarande privata blogg - Från Kokain till Cocacola - för mer info i sommar.

deeped sa...

Mitt allra första blogginlägg hjälper inte ens arkeologi (waybackmachine.com).. den bloggen är i nanodigitalapartikelhimlen.

Ha jättekul i Cannes. Jag är inte alls avis jag inte...

Sonia Jansson sa...

Grattis ju! glömde nästan!

Åsk Dabitch sa...

Glöm inte aloe vera krämen och samarin! ;)