tisdag 26 oktober 2010

Den långa ludna kapuschongkanten.

Jonathan har fått en ny, varm vinterjacka. Eftersom hans gamla var i fint skick och dessutom relativt dyr när vi köpte den tänkte jag lägga ut den på Blocket. Jag sydde fast lösa knappar och tvättade den. När den var torr tog jag bort "päls"-kanten på kapuschongen och gjorde luddet fint och fluffigt med en borste.
Just när jag stod där och borstade kom Johan förbi. Han stelnade till och fick ett skräckslaget uttryck i ansiktet.
– M... men... Maggan? Svansen? var allt han fick fram. Han trodde att hans fru omärkligt förvandlats till en extra ondskefull Morticia Adams som ägnat sig åt att klippa svansen av katter.

Kapuschongkant vs. kattsvans.

2 kommentarer:

Nilla sa...

Kan faktiskt förstå att han blev rädd. Det riktiga kattrumpan ser precis ut som kattrumpan i mitt hushåll, fast där sitter den fast på katten Curry!

Anna sa...

Åh, du är underbar! Jag fick äntligen skratta åt något idag. Jag har haft en skitdag och gled in här innan jag skulle lägga mig. Nu kan jag sova gott!

Apropå inlägget om Garmin, så hade jag funderingar på att köpa en sådan, eftersom jag ska sluta med spinning och övergå till löpning. Jag kanske inte ska köpa någon Garmin...med tanke på hur oprövad jag är som löpare. Det kan sluta ännu värre för mig.