onsdag 6 oktober 2010

Köksrenovering, dag 4, första skåpsstommarna på plats.

Jag längtar efter den dagen när jag kan göra ett långt, intressant inlägg om alla smarta och snygga lösningar som växer fram i köket. Kryddat med inredningsläckra bilder på härligheterna. Men än är det inte någon dramatisk (synlig) skillnad som skett sedan gårdagen. Första skåpsstommarna är uppskruvade och jag hoppas att det är betydligt fler sådana framsteg att beskåda när jag kommer hem från jobbet ikväll.

En femtedelar av den estimerade tidsplanen har gått. När ska jag börja bli orolig?

Oj, vad snyggt det kommer vara här. Om någon vecka eller så.

Här har den gamla fläkten lämnat ett tråkigt minnesmärke. Kan bli knivigt att få till ett helt och snyggt innertak i det här hörnet.

, , ,

5 kommentarer:

Lucas sa...

Du behöver inte vara orolig, det är underarbetet som tar tid. Själva inredningen smäller dom upp på en-två dagar.

Hoppas att ni har klart med bänkskiva, det brukar vara hysteriska leveranstider på dom...

Ulrika Good sa...

Lucas: Det var skönt att höra! Och bänkskivan ska (enligt uppgift i alla fall) vara på plats i lämplig tid för uppsättning. Vi beställde den för ett bra tag sedan.

Lotten Bergman sa...

Jag tror inte alls att det blir problem med innertakets snygghet. Och skulle det eventuellt bli en lite underlig lösning, så blir det bara en spännande detalj som alla som inspekterar köket sedan kan få fnissa åt.

– Haha, såg du? De hade råd med nytt kök men glömde fixa taket! Ha!

(Nejdå. Sådär är inga människor. Nej, inte alls.)

Anonym sa...

Du är en föregångare när det gäller realistiska heminredningsreportage. Vad vore lämpligare en dag som denna, än att ubrista: ÄNTLIGEN!

//Moncan

Den tjocke konsulten sa...

Taket såg ut som någon tunn, spontad panel, går garanterat att peta in kompletterande bitar även om du kanske får finlira passningen för hand.

Svårast är nog att få till exakt samma nyans av färg till taket men ni kanske har lite gammal sparad?