lördag 22 december 2007

Another day in paradise

Mymlan tycker att jag bara ska ta det lugnt, ha semester och sluta terrorisera er back home med rapporter från min paradisiska tillvaro. Det rådet tänker jag förstås inte följa, utan ge en liten beskrivning av hur min dag sett ut.
En lätt släng av jetlag gjorde att jag vaknade i tidigaste laget och låg och lyssnade på ljuden utanför fönstret. Jag kunde konstatera att de skiljde sig en smula från de vanliga. Jag urskiljde grodor, syrsor, ett antal tuppar (i någon slags battle), vågornas brus, eller kanske snarare dån, och ett och annat stilla bölande från en vattenbuffel.
Det abnorma fortsatte när en pelikan seglade förbi vid den lilla promenaden ner till frukosten.
Resans första stora backlash uppenbarade sig när Jonathan visade sig ha typ 40 graders feber, så att hans och Johans planerade dykkurs blev uppskjuten till nästa vecka. Inte en bra start på en paradisisk dag.
Men om jag bortser (vilket så klart är svårt att göra) från detta, så har dagen innehållit ett otal klassiskt paradisiska inslag: värme (runt 30 grader), en lätt bris, underbara bad (kanske 28 grader), ögonbedövande vackra scenerier och ljuvliga tupplurar i skuggan. Plus fri bar.
Alla detaljer på hotellet är inte helt färdigställda och detta kompenseras med fri bar.
Så var min dag, hur var din?

PS. I morse när jag inte kunde sova låg jag och tänkte ut briljanta saker att skriva på bloggen. Det spann vidare på temat "att ha krulligt hår i Karibien" och löd så här:
"Jag kan slå vad om att Olof Palme hade sett ut som som Krusty the Clown i håret efter ett par dagar i Karibien."
Det kändes bättre då än nu...

PS 2. Tack Nemo, för den latinska tolkningen:
In Cybero, ergo sum.
(Jag är uppkopplad, alltså finns jag.)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Låter underbart och välförtjänt! Och så får vi hoppas att grabben kryar på sig fort... det är fan inte kul att vara febrig i den värmen...

Abbes pappa sa...

Nää Jonathan, vilken jäkla otur. Krya på dig nu grabben så du får ditt cert. (Jag mår ungefär som du just nu, ingen röst, svårt att andas genom näsan, host och feber.)

Annars låter det ju som om ni har det bra. Softa på, och god jul.

Nemo sa...

Lysande! Hoppas grabben piggnar till - mindre människor har ju en god förmåga till snabb återhämtning. Jag håller min största tumme.

Du frågar hur dagen har varit... allt finns att läsa på sedvanlig plats, lite senare idag.