lördag 15 december 2007

Tillskott till julklappskassan?

Vetefan hur det går till, men hos Mymlan hittade jag en widget där man kan räkna ut hur mycket bloggen är "värd".


My blog is worth $18,629.82.
How much is your blog worth?


Det hade onekligen varit ett välkommet tillskott till julklappskassan.

*pratar med bebisröst och säger till bloggen att jag så klart aaaaldrig skulle sälja dej, min kära lilla baby*

5 kommentarer:

Anonym sa...

hej Ulrika, nu har jag fattat hur man gör, lägg din blogg adress på URL rutan, sedan får du en knapp och en URL. Kopiera den.Sen går du på Presentation, i din blog Options, och där väljer du en Text widget( i wordpress heter det Text 1, text 2 och så vidare), sedan väljer du edit på din text widget och klistrar in din Url....et voilá!

Min blog är tyvärr värt 0, men vem vet...det kanske blir inflation på den.

Ulrika Good sa...

Hej Sonia, tack för att du berättar hur man gör.
Jag var otydlig, men jag menade att jag inte fattar hur den räknar ut hur mycket bloggen är värd.

Anonym sa...

OOOHHHH!!!!!!

deeped sa...

Den räknar på antalet länkningar till din blogg respektive "värdet" av de länkarna dvs. om jag länkar till dig så höjs den länkningen eftersom jag i min tur har ett högt värde eftersom jag har många som länkar till mig etc.

deeped sa...

@sonia: eftersom det verkar som om du kör Wordpress.com så borde du åtminstone ha ett par dollares som värde. Säker att du klistrade i grundadressen för din blogg?