fredag 7 december 2007

An ex co-worker

Vi hade en gång en kille som hette Ola på GOSS.
Men han fick gå.

8 kommentarer:

Anonym sa...

The wanking monkey...

Anonym sa...

Hahaha, jag älskar sånt.

Anonym sa...

Ulrika: gör nåt åt bloggen!! måste man skaffa en blogger adress för att vara med i matchen?

Ulrika Good sa...

Blogger har betett sig helt oacceptabelt på sistone. Felaktigheter: Inga mail vid kommentar (en del sa att det inte gick att kommentera heller), alla menyer på engelska och ingen möjlighet att länka sitt namn direkt. De två första är nu åtgärdade och jag hoppas att den sista blir åtgärdad snart, så att det går att länka enkelt. Men jag ruvar på att byta till en annan plattform. Vågar inte riktigt bara.

Anonym sa...

Ulrika! Kul att se dig i Göteborg - tyvärr hann jag bara med 5 min av din presentation men redan då var du strålande!

Ulrika Good sa...

Tack anonym, who ever you are. Are du kanske Christina?

Nemo sa...

Den sista bilden har ett något krökt finger... m a o ingen genuin hårdrockspekning... men jag applåderar ändå sviten

Din fundering över plattformsbyte delas av mig... Blogger suger - och är för insyltad i Google.. kommer förmodligen at släpa över allt mitt gojs till wordpress...det verkar stabilt

Anonym sa...

Fullkomligt lysande bildsekvens, med hög intigritet!